Bela lađa - knjiga gostiju
Svuda idi, svuda prođi ali svojoj «Beloj Lađi» opet dođi.

Kad vreme učini svoje i izblede slike, ostaje sećanje na lepe trenutke i događaje provedene sa dragim prijateljima u vašem prenoćištu.

sajam novi sad
Možete nas posetiti za vreme sajma ili EXIT festivala. Posedujemo odličan smeštajni kapacitet i nalazimo se u samom centru Novog Sada što nas uz povoljnu cena izdvaja od ostalih. Prenoćište ''Bela Lađa'' Novi Sad. Posetite nas i uvek ćete se vraćati. Hvala Vam!

exit novi sad

 

Ne samo u časovima kada vam nije do ničega,
Ne samo kad želite nešto dobro i kvalitetno da pojedete,
Ne samo kada želite porodičnu atmosferu,
Ne samo kada želite sutra da se pohvalite prijateljima gde ste bili,
Ne samo ako želite da vas vise i budete viđeni,
Ne samo kada želite da budete u društvo sa Slobom, Goranom i Lazom,
Ne samo u času dosade u društvu sa kojim ste izašli,
Ne samo da prebrojavate buteljke raznog vina,
Ne samo kada vam još nije stigla plate ili penzija,
Ne samo, ne samo ne samo već uvek samo «Bela Lađa»!

 

Kada čovek provede pola života po novosadskim restoranima i kad doživi mnogo lepih a ponekad i ružnih stvari onda zaista ostane iznenađen a ujedno i obradovan načinom na koji vlasnik i osoblje restorana «Bela Lađa» dočekuju i ispraćaju svoje goste.

************************

Enterijer i eksterijer su u skladu sa svetskim standardima. Smatram da je objekat slika i prilika srpskog domaćinstva i gostoljubivosti. Ovaj restoran je jedan od onih koji u sebi nose tradiciju i duh srpskog naroda!

**********************

Đivot treba živeti (nije fraza). Intenzivni život se proslavlja uz kafane, piće, žene, tamburaše.  Ako hoćete da se lepo osećate stalno i uvek, onda je to u Beloj Lađi.
Dolazim često, dolaziću opet jer imate dušu!!!
Volim vas!

*******************

Puno sam putovala i u mnogim kafanama, restoranima, kafićima sedela, ali domaćinskiju atmosferu kao u ovom nigde nisam doživela. Ovim putem želim da ovaj papir zabeleži a srce zapamti koliko sam oduševljena.
Ako je prvi put nadam se da neće biti poslednji
Violeta

*************

Veoma ukusan ambijent, dobro opremljen ( u po bela dana) i još da nam se šansa ukaže da ovako kompletirano društvo dođemo u večernjim časovima, mislim da bi to bilo veličanstveno.

360 restoran 360 sobe

Naša Bela lađa

«Bela Lađa» i njena posada svoja vrata i svoja srca uvek drže otvorena za sve one željne dobre hrane, pesme i vina, a za sve one umorne uvek ima mesta pod našim krovom da zaplove kroz najlepše snove.