brod bela ladja

Nacionalni restoran i hotel vekovima uz Vas

Restoran i prenoćište «Bela Lađa» sa tradicijom dugom vek i po, smešten u mirnom delu Novog Sada na atraktivnoj lokaciji udaljenoj 400 metara od strogog centra grada sa radošću i ljubaznošću dočekuje svoje goste. Dokaz našeg kvaliteta jesu hiljade i hiljade zadovoljnih gostiju koji su zavoleli našu izvrsnu kuhinju i izuzetnu uslugu koju pružamo.

Restoran Bela Ladja Vam zeli sretne praznike


Prenociste i restoran u Novom Sadu
slika restorana .

Najveći ponos restorana je njegova kuhinja koja zastupa sve vrste nacionalnih i internacionalnih jela, jela Vojvodine, mediterana i vegetarijanska jela, sve vrste ribe i plodova mora, pečenja, i razne vrste slatkih poslastica. Sve to uz vrhunsku uslugu i muziku tamburaša.

Organizovane grupe tradicionalno dočekujemo domaćinski-lepinjom, solju i rakijom.
Restoran poseduje parking pogodan za sve vrste vozila.

Organizujemo bankete, krštenja, poslovne večere, venčanja, rođendane, poslovne i porodične ručkove, «a la card» i proslave svih vrsta. A ako volite uz večeru zaplesati i zapevati i u veselom raspoloženju proslaviti neke od Vaših najsvečanijih trenutaka biće to jedinstven doživljaj uz muziku najboljih vojvođanskih tamburaša.

Posedujemo dve sale pogodne za seminare i sve vrste slavlja. Manja kapaciteta 50 mesta, a veća 120 mesta. 

U ponudi imamo preko 250 vrsta jela. Iz ponude izdvajamo rolovanu teletinu ispod sača, jagnjetinu, pitu zeljanicu, proju, kačkavalj, pihtije, prebranac, škembiće,  mućkalicu, vojvođansko seno, tufahije, pita sa jabukama, višnjama i makom....

 

Pored restoranske ponude nudimo usluge prenoćišta gostima. Na raspolaganju su Vam deset soba:

 
360 restoran 360 sobe

Naša Bela lađa

«Bela Lađa» i njena posada svoja vrata i svoja srca uvek drže otvorena za sve one željne dobre hrane, pesme i vina, a za sve one umorne uvek ima mesta pod našim krovom da zaplove kroz najlepše snove.