brod bela ladja

Prenoćište ulica Zlatne grede 15

Prenoćište «Bela Lađa» II, Zlatne grede 15

Prenoćište «Bela Lađa» II nalazi se u atraktivnom delu starog jezgra u samom srcu Novog Sada. Ulica Zlatne grede najstarija je novosadska ulica u kojoj su rođeni neki od najvećih srpskih velikana- Đura Daničić i poeta Jovan Jovanović Zmaj, u njoj je deo svog života proveo i Svetozar Marković, a tu je i čuvena «Jovina gimnazija». Oba naša objekta imaju besplatan internet Wi Fi wireless konekciju gde možete proveriti Vaš mail i Vaš posao. Tokom celog dana i noći, a na raspolaganju vam je i parking koji je obezbeđen video nadzorom.


Prenoćište Kisačka ulica 21
razglednica

Na nekoliko minuta od nas nalaze se najvredniji biseri novosadske arhitekture i kulturno-istorijske baštine poput Gradske kuće, zgrade Matice Srpske, spomenik Svetozaru Miletiću, rad Ivana Meštrovića, Katolička katedrala, Srpsko narodno pozorište, čuvene ulice - Zmaj Jovina i Dunavska i nezaobilazni Dunavski park. Na desetak minuta hodom nalazi se Petrovaradinska tvrđava

Rapolažemo sa 14 soba. U svim sobama dominira enterijer koji oplemenjuje kompletan doživljaj objekta i Vaš boravak u njemu..

Sve sobe poseduju klimu, kablovsku televiziju, nova kupatila sa toplom vodom tokom celog dana i noći, a na raspolaganju vam je i parking koji je obezbeđen video nadzorom.

Za Vaš ugodan i siguran boravak brine se naše ljubazno osoblje koje Vam je na raspolaganju 24 sata dnevno. Objekat poseduje savremeni sistem zaštite i video nadzor.

Na raspolaganju Vam je besplatan internet, kao i aktuelne informacioje o dešavanjima u gradu i mestima koje možete posetiti.

Otvoreni smo za sve 24 časa dnevno tokom cele godine.

Primamo sve vrste platnih kartica.

 U toku je promotivni period u kome nudimo posebne popuste na naše cene.

Plaćanje u dinarskoj protivrednosti.

...............................................................

Ulica Kisačka 21 restoran i prenoćište

----------------------------------------------

Konkurenciju poštujemo, ali se nikog ne bojimo jer pružamo više od ostalih. Ono što nudimo je kvalitetna usluga i smeštaj u objektu koji je jedinstven moderan i konforan.

360 restoran 360 sobe

Naša Bela lađa

«Bela Lađa» i njena posada svoja vrata i svoja srca uvek drže otvorena za sve one željne dobre hrane, pesme i vina, a za sve one umorne uvek ima mesta pod našim krovom da zaplove kroz najlepše snove.